Raindrop Center

 

Støt os med et bidrag via MobilePay på 22 48 69 01 eller via overførsel til reg. nr. 5501 Konto nr. 6277 209 762

Hvordan bor du som frivillig?

 

Raindrop Center er et stort område ejet af Pensak Chagsuchinda. På grunden ligger en masse gamle bygninger, der oprindeligt blev brugt som værksteder og undervisningslokaler, da Raindrop Foundation startede i 1972. På grunden ligger desuden et klassisk Thai-hus i en lille sø, samt en børnehave og flere små huse, der ind i mellem er beboede af personale med tilknytning til Raindrop Foundation. Der er en rismark i midten af grunden, samt varienden antal af grise, høns, hunde og katte.

Som frivillig bor du i Tips Building, en tidligere undervisningsbygning, der indrettet som bolig på hele 1. salen. Den tidligere bolig, Howitz Home, skal restaureres. Der er 4 store værelser samt et stort køkken/opholdsstue. Indretningen er spartansk med spisebord, sofaarrangement og lidt bogreoler. Der er køleskab og et ældre gaskomfur. Der er vand i huset og toilet med skyl samt varmtvandsbruser og håndvask. Der er vaskemaskine og tørrestativer udenfor. I stue og køkken er indrettet et arbejdsområde til journalskrivning og der er printer og internet i huset. I underetagen findes et stort lokale hvor der bla. er gamle journaler og diverse hjælpemidler. Der findes desuden en del sår-pleje i en kasse i et af skabene

Kan mine venner og familie besøge mig?

 

Selvfølgelig kan de det!

Alle ferier og besøg aftales og koordineres med Dr. Pensak og Pii A, så vi kan sørge for, at børnene stadig bliver tilset og behandlet.

 

Der findes en række gode hoteller i Sakon Nakhon by og der er også mulighed for at bo på Raindrop Center.

Adresse

 

Raindrop Center

74/11 Sakon-Kalasin Road,

Ban Nongbuathong, Huajyang,

Muang Sakon Nakhon 47000

Thailand

RAINDROP FRIENDS Selv en dråbe ...

VORES YNDLINGSTEDER

Sakon Nakhon provinsen og hele Isaan er et fantastisk uopdaget område rent turistmæssigt. Her finder du information om nogle af vores yndlingssteder.

RAINDROP CENTER OG LOKALOMRÅDET

Copyright © All Rights Reserved Danske Raindrop Friends - Signesvej 1 - 2900 Hellerup Bidrag til foreningens arbejde kan sendes til: Reg. nr. 5501 Konto nr. 6277 209 762